Αρχική » Δραστηριότητες » – 9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2022

– 9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2022

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, με σύνθημα  «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» το σχολείο μας συμμετείχε με αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες. Στόχος αυτών των δραστηριοτήτων ήταν η ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Το πρώτο δίωρο οι μαθητές  όλοι οι μαθητές/τριες με τους/ τις δασκάλους/ες τους στις τάξεις τους συζήτησαν για τα οφέλη του αθλητισμού στη ζωή μας, είδαν βίντεο, ζωγράφισαν και έφτιαξαν αφίσες.

Τις επόμενες τέσσερις ώρες οι  μαθητές/τριες περνώντας διαδοχικά από σταθμούς με αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, αθλοπαιδιές) στον προαύλιο χώρο του σχολείου ένιωσαν τη χαρά της άθλησης.

Φέτος είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Αθλητική Ομάδα Μπάσκετ  του Εδεσσαϊκού, με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χ. Ψαρίκογλου, τον προπονητή  κ. Κορδάλη Γεώργιο, και  τον  αθλητή κ. Κλειντσάρη Αναστάσιο, οι οποίοι επιμόρφωσαν τους μαθητές στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Τέλος οι εκπρόσωποι του Εδεσσαϊκού B.C. δώρισαν στο σχολείο δύο μπάλες μπάσκετ και μία φανέλα της ομάδας.

Μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες μαθητές και εκπαιδευτικοί βίωσαν τη σημασία του αθλητισμού για την υγεία μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Σχολική βιβλιοθήκη

Η ώρα είναι…

Ο καιρός στην Άρνισσα…

Weather Icon