Αρχική » Χωρίς κατηγορία » – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

– ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Δικαιολογητικά εγγραφής στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023

Οι εγγραφές για τα Δημοτικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2022-2023, πραγματοποιούνται από τις 1 έως τις 20 Μαρτίου 2022. Οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν πρώτα μια  αίτηση για την εγγραφή του/των παιδιού/ων τους στο σχολείο μας και κατόπιν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα οι γονείς θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία για να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Σχολείο Άρνισσας:

Βήμα 1ο. Αίτηση για την εγγραφή στην Α’ τάξη του δημοτικού σχολείου:

Αίτηση Εγγραφής του γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή στο  ΔΣ Άρνισσας.

 Βήμα 2ο. Δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α’ τάξη του Δημοτικού σχολείου:

  1. Πιστοποιητικό Γέννησης. (Για το πιστοποιητικό γέννησης δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια οι γονείς. Φροντίζει για την (αυτεπάγγελτη) έκδοσή του ο Δ/ντης του Σχολείου μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ).
  2. Αποδεικτικό στοιχείοαπό το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. Αυτό μπορεί να είναι πχ. λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, τηλεφωνίας, κλπ) που να αναφέρει τη διεύθυνση κατοικίας.
  3. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείαςτου μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Προσκόμιση συμπληρωμένου Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). (Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή είναι παιδίατροι (κυρίως) αλλά και γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι).
  5. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
  6. Αίτηση φοίτησης στο ολοήμερο (η οποία χορηγείται από τη Δ/νση του σχολείου).

Βήμα 3ο. Παράδοση των δικαιολογητικών στο σχολείο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2022.

Για την παράδοση των δικαιολογητικών απαιτείται συνεννόηση ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στο γραφείο του σχολείου. Για το λόγο αυτό, όταν οι γονείς θα είναι έτοιμοι για να παραδώσουν τα δικαιολογητικά πρέπει να συμπληρώνουν τη συγκεκριμένη φόρμα για τη συνάντησή μας δια ζώσης στο σχολείο.

 

Από τη Δ/νση του Σχολείου

Σχολική βιβλιοθήκη

Η ώρα είναι…

Ο καιρός στην Άρνισσα…

Weather Icon