Αρχική » Δραστηριότητες » – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΛΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

– ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΛΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας κινητοποιήθηκε  και ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Οργανισμού με ευαισθησία και αίσθηση κοινωνικής προσφοράς δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αισιοδοξίας στο σχολικό περιβάλλον.

Συγκεντρώθηκαν 15 κούτες με συσκευασμένα είδη τροφίμων, είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής φροντίδας, χαρτικά και είδη οικιακής χρήσης, τα οποία και παραδόθηκαν σήμερα στον οργανισμό.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς των μαθητών μας για την ολόθερμη συμμετοχή τους σ΄ αυτή την εθελοντική δράση.

Σχολική βιβλιοθήκη

Η ώρα είναι…

Ο καιρός στην Άρνισσα…

Weather Icon