Αρχική » Χωρίς κατηγορία » – ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ (voucher 200 €)

– ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ (voucher 200 €)

Από χθες, Δευτέρα 5/04/21 , ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης για τους δικαιούχους του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Δικαιούχοι είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, οι οποίες δικαιούνται να λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε δημόσιο σχολείο στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του Α’ κύκλου του προγράμματος, μπορούν να καταθέσουν αίτηση οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ για το έτος 2020. Για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσετε την αίτηση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digital-access.gov.gr ή απευθείας την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων δικαιούχων στη διεύθυνση https://beneficiary.digitalaccess.gov.gr/ . Οι αιτούντες χρησιμοποιείτε τους προσωπικούς κωδικούς του taxisnet.

Για τον Α’ Κύκλο, ζητούνται: ο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντος,

  1. η βαθμίδας φοίτησης των τέκνων,
  2.  ο αριθμός σχολικού μητρώου για τους μαθητές και
  3. το προσωπικό κινητό τηλέφωνο στο οποίο θα σταλούν οι κωδικοί των επιταγών.

Σε περίπτωση που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία ηλεκτρονικά, απαιτείται η υποβολή δικαιολογητικών.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα, 5/04/21 έως και την Παρασκευή 30/07/ 2021.

  • Μόλις η αίτησή εγκριθεί, θα λάβετε την ή τις επιταγές μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος, και με SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
  • Οι επιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 12/04/ έως και τις 30/07/221 για την αγορά υπολογιστή από προμηθευτή της επιλογής σας.

Τα Μητρώα Εγκεκριμένων Προμηθευτών και Εγκεκριμένου Εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιταγές είτε για την κάλυψη του συνολικού κόστους του εξοπλισμού, είτε για την κάλυψη μέρους του συνολικού κόστους, εφόσον αυτό ξεπερνά την αξία των διαθέσιμων επιταγών. Οι οικογένειες με περισσότερα από από ένα ωφελούμενα τέκνα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και έως και τρεις επιταγές για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (tablet, P/C, laptop).

 

Από τη Δ/νση του Σχολείου

 

 

Σχολική βιβλιοθήκη

Η ώρα είναι…

Ο καιρός στην Άρνισσα…

Weather Icon