Αρχική » Νέα - Δραστηριότητες » Όλες οι τάξεις » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Αγαπητοί  γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία, όπως είναι το σχολείο μας,  δύναται να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει τμήμα /τμήματα Ολοήμερου Προγράμματος.?‘?€???„?­?»???ƒ???± ???????Œ?½?±?‚ ?³???± sxoleio

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν  να γράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/ κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές  ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/ μονογονεϊκών οικογενειών , μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις / ενταγμένους σε προγράμματα απεξάρτησης / φυλακισμένους).

Στο  τμήμα Πρόωρης Υποδοχής μαθητών (7:00- 8:00) (ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ) μπορούν να  συμμετέχουν οι μαθητές οι οποίοι έχουν  τις ίδιες προϋποθέσεις με αυτούς που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. (ώρα προσέλευσης 07:00 -07:15)

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης-δήλωσης γονέα /κηδεμόνα για  εγγραφή μαθητή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα ή σε ολοήμερο τμήμα είναι η 12- 6-2018.

        Τονίζουμε στους γονείς των μαθητών που θέλουν να εγγραφούν στο Ολοήμερο πρόγραμμα ή στην Πρόωρη Υποδοχή ότι σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, μετά τις 12 Ιουνίου 2018, απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.   

Σχολική βιβλιοθήκη

Η ώρα είναι…

Ο καιρός στην Άρνισσα…

Weather Icon