Αρχική » Νέα - Δραστηριότητες » ΣΤ΄ Τάξη » ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εκδρομή στην Αθήνα

Στις 13/05/2018 η ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου Άρνισσας πραγματοποίησε μια τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα.

Την πρώτη ημέρα της εκδρομής επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό πάρκο όπου παρατήρησαν άγρια ζώα, ερπετά και παρακολούθησαν την παράσταση των δελφινιών του πάρκου. Μετά το Αττικό πάρκο ανέβηκαν σε διώροφο λεωφορείο  και περιηγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας.

Την δεύτερη ημέρα της εκδρομής επισκέφτηκαν την πλατεία Συντάγματος όπου είδαν το μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και παρακολούθησαν ένα μέρος από την αλλαγή φρουράς. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε μια ξενάγηση στον χώρο της Βουλής. Όταν τελείωσε η ξενάγηση πήγαν στο Μουσείο Ακρόπολης όπου τους περίμενε η ξεναγός τους η οποία τους ξενάγησε στους χώρους του μουσείου. Αργότερα ανέβηκαν στον ιερό βράχο της Ακρόπολης κι παρακολούθησαν το μαγευτικό έργο αρχιτεκτονικής τον Παρθενώνα. Μόλις τελείωσε η ξενάγηση έκαναν μια βόλτα στο Μοναστηράκι που κάθισαν κι έφαγαν σε ένα εστιατόριο. Αργότερα πήγαν στην ταβέρνα στην περιοχή του Ψυρρή, όπου διασκέδασαν κι πέρασαν υπέροχα.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα της εκδρομής επισκέφτηκαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου έπαιξαν, διασκέδασαν αλλά και πληροφορηθήκαν για τα διάφορα αθλήματα.

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!!!

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας

sdr

Σχολική βιβλιοθήκη

Η ώρα είναι…

Ο καιρός στην Άρνισσα…

Weather Icon